Hírek

KÖZLEMÉNY
2020. 03. 12.

Tisztelt Sportolók, Szülők, Szurkolók!
 
 A Kormány és az Operatív Törzs, valamint a sportszövetségek döntése alapján a koronavírus terjedése miatt kihirdetett vírus-veszélyhelyzetre tekintettel, 2020. március 12-től visszavonásig, a Gál József Sportcsarnokban megrendezésre kerülő összes kézilabda és kosárlabda bajnoki mérkőzés ZÁRT KAPUS formában kerül megrendezésre.
A mérkőzéseken a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen. A rendelkezés a felnőtt és utánpótlás bajnoki-, kupa és edzőmérkőzésekre és tornákra egyaránt vonatkozik.
 
A Gál József Sportcsarnok üzemeltetője és a klubok kérik a szülőket, hogy az edzések zavartalan megtartása érdekében a gyerekeket csak a parkolóig kísérjék, majd edzés végén jöjjenek vissza értük szintén csupán a parkolóig. Az öltözőépületben és a pályák mellett csak a játékosok, az edzők, a stábtagok és a technikai személyzet tagjai tartózkodhatnak.
 
Vendégeinktől kérjük a folyamatosan aktualizált ajánlások, előírások betartását.
 
Kérjük Önöket segítsék a vírus-veszélyügyi helyzet miatt hozott intézkedések végrehajtásában az üzemeltetőt és a klubot.
 
 
Ceglédi Sportcsarnok Kft.
30 éves a Gál József Sportcsarnok
2020. 01. 01.
Az elmúlt évben volt harminc éve, hogy átadásra került a Városi Tornacsarnok. Időközben nevet váltott és a Városi Sportcsarnok csalogató névre hallgatott. A születésnap évében vette fel  a XX. század legsikeresebb ceglédi sportolójának, a világbajnok birkózónak, GÁL JÓZSEFNEK  a  nevét.
Checkolj be, ha nálunk jársz!
2020. 01. 01.
Létrehoztuk hivatalos Foursquare oldalunkat. Checkolj be, ha nálunk jársz.
Így keresd: Gál József Sportcsarnok
Elkészült megújult weboldalunk!
2014. 10. 28.
Örömmel jelenthetjük be, hogy elkészült teljesen megújult és átalakult weboldalunk.
Horgász tanyatanya
Horgász
tanya
Csemői vadászházvadászház
Csemői
vadászház